Press

DOMUS
La Ghiacciaia Restaurant, designed by MAO Architects, is on Domus web! Domus describes the building as  the result of an accurate choice of geometries and materials, in line with the DNA of the place.
INTERNI
La Ghiacciaia Restaurant has just been published on Interni! The relationship between past and present is at the base of the concept of the project: a recovery of the existing with a new intervention amplifies the natural beauty of the place.
ARCHELLO
Archello publishes the latest project of the MAO Architects - La Ghiacciaia - highlighting its strong relationship with the past and the context. This building is the result of a careful regeneration project: first a glacier in a villa, then a deposit of ammunition during the Great War.
DIVISARE
La Ghiacciaia, designed by MAO Architects, is on Divisare! The Atlas of Contemporary Architecture describes the building as a space so refined in detail that it produces a thousand aesthetic references that enrich the interior and exterior of the restaurant with elegance.
INTERIORS THE BEST
S House, designed by MAO Architects, fills the pages of Interiors - the best. This article highlights the force of the project: an austere architecture that seeks an intimate dialogue with the context.
ARCHETIPO
Archetipo publishes Villa S, projected by Mao Architects. On this occasion at the studio arch. Milanese, invited by the gruop of students, held a meeting to illustrate the technology used and the relationship that binds the building intimately to its place.
IO ARCH
IoArch publishes an article about Villa S, in which it expresses the full force of a project that from the article’s title "against mimicry" fuels the debate on the relationship between architecture and landscape and on the importance of territorial planning as well.
REALTA' MAPEI
Mapei rewards the project of the Mao Architects studio and publishes in the Realtà Mapei magazine the project of Villa S giving a wide interview with the architect Erich Milanese.
THE PLAN
This is the first  publication of Villa S, a project in which the firm finds a strong  synergy of intent with the client and the company. The result is a  complex and experimental work characterized by a strong evocative and  symbolic value aimed at fueling the debate on the relationship between  architecture and landscape, between nature and buildings. An austere  architecture that seeks an intimate dialogue with the context.
Nuova Finestra
Nuova Finestra publishes the project of the Mao Architects studio: Villa S in Santa Lucia di Piave.