THE “GHIACCIAIA”

Pederobba - Treviso
2018

Images

Layout, colors, light, odors, design concept, art, food – these are the diverse ingredients that create an elegant and exciting atmosphere of the “Ghiacciaia”. The charm of this place affects all five senses.

The guests of the “Ghiacciaia” say that different eras became one forming a place with unique characteristics, with an informal and elegant style, and a sophisticated atmosphere where details run the show.

Sensory perception is enhanced by incredible scenery, reminiscent of an ancient glacier of the end of the XVI century, located in the heart of the hill. In the past, food stocks were hidden under snow and straw in such glaciers. The “Bunker” of the World War I turned into premises and isolated rooms, and from the “Terrace”, a panoramic view opens to the vineyard below and to the hills. The scenery gets the observer to another dimension, which can surprise even the most sophisticated guest, in appropriate and harmonious way.

The concept of hospitality is reflected in style, aesthetics and features, and embodies the ideal “gastronomic treasury”, where comfort and tranquility is just the beginning of continuous, perfect attention to the client, starting with searching for new combinations of flavors and tastes in order to surprise guests and bring to the table the colors, sensations and atmosphere of the Prosecco land.

Project
MAO Architects
Location
Pederobba - Treviso
Year
2018
Total land Area
10.000 sq. m
Groos Floor Area
800 sq. m
Client
Teso Mauro
MASTER PLAN OF SHALOVO VILLAGE
Learn more
WE-RE_01
Learn more